Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Odyn Builid

MrCzemuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Tak się zastanawiam czy nie zakupić Odyna, bo jest promocja, ale bardzo nie wiem jaki build by był dla niego dobry.

Samemu pewnie bym jakiś złożył, ale warto jest spotkać się z innymi opiniami.

Tak mi się wydaję, że Odyn to naprawdę dobra postac, nie mówię tu o DMG, bo jest troszeczkę słabsze od innych bogów, ale jego pasyw na trójeczce (skill) miodzio :)

Także zabieram się właśnie za kombinowanie na solo :)

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Lol słabsze? Grałem kiedyś prawdopodobnie najlepszym Odinem w całym smite koleś je bał mi po 500 z hita i do tego jak grałem He Bo przed nerfem był dla mnie nie zniszczalny.Szkoda , że nie ściągnąłem jego buildu ;/

Opublikowano

Lol słabsze? Grałem kiedyś prawdopodobnie najlepszym Odinem w całym smite koleś je bał mi po 500 z hita i do tego jak grałem He Bo przed nerfem był dla mnie nie zniszczalny.Szkoda , że nie ściągnąłem jego buildu ;/

No szkoda, szkoda. Ale Odyn to tank, więc musiał się zrobic pod AD, chociaż myślę, że build dla niego wygląda na defens z nutką AP, żeby coś tam atakowac przy TF'ach, bo wiadomo, tam jest najlepszy :)

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Opublikowano

The Executioner+Deathbringer i osiągniesz 500 z hita w maga. Nie ma jednego buildu na każdy mecz. Musisz zobaczyć kogo masz za wroga czy przeważaja hity czy magia czy ktoś gra tankiem lub ile ma obrony. Odin jest to typowy offtank i jego zadaniem napewno nie jest gra solo i nie mam pojęcia gdzie być chciał tak grać. Dobrym zestawieniem jest jakiś mag z obszerą ultimką lub klasa ,której ultimaskile atakuje kilka razy (angi,bastet,ao koung,he bo,kali). Grę możesz zaczynać od 1-2 poziomu

Reinforced Boots + potek hp. Wiadomo pierw feedujesz z kolegą na prawej/lewej lini (to też zależy kogo masz za przeciwnika). Następnie możesz kupić

Hide of Leviathan (to chyba najlepsze dwa itemki dla tank/offtanka-poźniej małego AP w standardowym buildzie na każdą postać). Możesz rozwijać build pod tanka kupując rzeczy def/mdef +hp lub dodające atak/matak + bonus do obrony badź czegoś innego. W promocji jest jeszcze He Bo ,Bastet? kupno ich jak i Odina również ci polecam, różnorodna gra to podstawa. Powodzenia

Opublikowano

The Executioner+Deathbringer i osiągniesz 500 z hita w maga. Nie ma jednego buildu na każdy mecz. Musisz zobaczyć kogo masz za wroga czy przeważaja hity czy magia czy ktoś gra tankiem lub ile ma obrony. Odin jest to typowy offtank i jego zadaniem napewno nie jest gra solo i nie mam pojęcia gdzie być chciał tak grać. Dobrym zestawieniem jest jakiś mag z obszerą ultimką lub klasa ,której ultimaskile atakuje kilka razy (angi,bastet,ao koung,he bo,kali). Grę możesz zaczynać od 1-2 poziomu

Reinforced Boots + potek hp. Wiadomo pierw feedujesz z kolegą na prawej/lewej lini (to też zależy kogo masz za przeciwnika). Następnie możesz kupić

Hide of Leviathan (to chyba najlepsze dwa itemki dla tank/offtanka-poźniej małego AP w standardowym buildzie na każdą postać). Możesz rozwijać build pod tanka kupując rzeczy def/mdef +hp lub dodające atak/matak + bonus do obrony badź czegoś innego. W promocji jest jeszcze He Bo ,Bastet? kupno ich jak i Odina również ci polecam, różnorodna gra to podstawa. Powodzenia

A kto powiedział, że chce nim grac solo? :)

Kupionych postaci mam troche (Agni,Anubis, Arachne, He Bo, Guan Yu no i Odin), także w grach się nie nudzę :) Chyba jeszcze sobie kupie Bastet, bo ten jej odskok to naprawdę dobra rzecz, no i jeszcze dobre ulti.

Opublikowano

Odin jego ult w połączeniu i AoE innych postaci boskie (oczywiście nie przeciwko bastet, hadesowi, bakasurze, odinowi, anhurowi, wukongowi)

w builidiem 50:50 czyli połowa pod tanka (hp) reszta atak daje baaardzo dobra kombinację.

Co do zakupienia bastet osoba, która gra z głową ubija jej ult bez problemów z strata max 200hp.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...